KÄRPPÄ-SÄÄTIÖN HALLITUS KOKOONTUI

13.4.2004

Oulu
KÄRPPÄ-SÄÄTIÖ

1/1

KÄRPPÄ-SÄÄTIÖ

KÄRPPÄ-SÄÄTIÖ ONNITTELEE SUOMEN MESTAREITA

Tuore Suomen Mestarijoukkue toi terveisiä Kärppäsäätiön kokoukseen. Joukkueen kapteeni Sakari Palsola ja tj. Juha Junno kävivät kertomassa joukkueen kuulumisia säätiön hallitukselle.

Säätiön tarkoituksena on edistää ja tukea taloudellisesti oululaista ja pohjoissuomalaista jääkiekkoilua ja sen junioritoimintaa sekä erityisesti luoda parhaat mahdolliset menestymisen edellytykset tukemalla junioreiden kasvua ja kehitystä. Erityisesti säätiön tarkoituksena on juniorityön osalta antaa mahdollisimman monelle jääkiekon harrastajalle mahdollisuus toteuttaa itseään pelaajana ja osallistujana pätevän ja taitavan valmennuksen ohjauksessa.

Säätiö on Oulun Kärpät Oy:n suurin osakkeenomistaja. Säätiön hallitukseen kuuluu 12 jäsentä: Arponen Seppo puheenjohtajana, Kukkonen Jouni varapuheenjohtajana sekä Airio Heikki, Anttila Sampo, Arbelius Pekka, Heikkinen Timo, Kontsas Heikki, Lindén Suvi, Matikka Raimo, Petäjäkangas Kari, Pörhö Matti ja Riski Taisto. Säätiön asiamiehenä toimii Jari Pirinen.


Kokouksen puheenjohtajana toimi hallituksen pj. Seppo Arponen


Hallituksen jäsenet nauttivat mitallikahvit Sakari Palsolan ja Juha Junnon kanssa. Kuvassa vasemmalta säätiön asiamies Jari Pirinen, Kärpät Oy:n tj. Juha Junno, kärppäjoukkueen kapteeni Sakari Palsola ja pöydän päässä pj. Seppo Arponen. Oikealta edestä Jouni Kukkonen, Heikki Airio, Raimo Matikka ja Timo Heikkinen


Kokouksessa käsiteltiin tulevaa tilinpäätöstä, sijoitustoiminnan linjauksia ja avustushakemuksia.


Säätiön asiamiehellä on aihetta tyytyväisyyteen. Oulun Kärpät tekee positiivista tulosta ja siten takaa myös Kärppä-säätiön talouden positiivista kehitystä. Säätiö jakoi vuoden 2003 aikana Pohjois-Suomeen eri kohteisiin yhteensä 29 000 €.

KÄRPPÄ-SÄÄTIÖN HALLITUKSEN KOKOUS 15.9.2003

21.6.2004 http://www.junnut.com
sampo.anttila@junnut.com
< Arkisto
Liigapelejä >