KÄRPPIEN KIEKKOKOULU 6. - 10.6.2005

9.6.2005

Kempelehalli
LISÄTIETOJA JÄÄHALLISTA JA SEN TOIMINNASTAOULUN KAUPUNKIOULUN KÄRPÄT 46 RYKÄRPPÄSÄÄTIÖ TUKEE JÄÄKIEKON JUNIORITYÖTÄ
SUURENNA KUVAA MERKITTYÄ KUVAA KLIKKAAMALLA KUVASTA SSUUREMPI-merkittyä kuvaa klikkaamalla saat suuremman kuvan. Logoissa ja "pikkukuvissa" on linkki

1/1

Oulun Kärpät 46 ry

KÄRPPIEN KIEKKOKOULU 6. - 10.6.2005

Kärppien kiekkokoulu pidettiin Kempeleen hallissa. Koulu kesti viikon (6. - 10.6.2005). Kiekkokouluun osallistui 78 koululaista joista kaksi tyttöä. Kärppien toiminnanjohtaja Harri Ahon mukaan koulun varaukset täyttyivät niin nopeasti, että lehti-ilmoituksia ei ehditty julkaista.

KLIKKAA KUVAA SUUREMMAKSI
Jääkiekon lisäksi koulussa opitaan ryhmätyöskentelyä ja yhteispelitaitoja

KLIKKAA KUVAA SUUREMMAKSI
Pojilta kysyttäessä; "minkälaista on ollut?", saatiin nopeasti vastaus "hauskaa !"
hetken päästä toisen pojan suusta pieni virne naamalla " ja rankkaa ... ota kuva".

Viikon ohjelman läpivieminen vaatii paitsi koululaisilta myös ohjaajilta suurta panosta. Ilmiselvästi pojat olivat nauttineet koulupäivistä. Harri Ahon mukaan joka harjoitusjaksoon pyrittiin sisällyttämään lyhyt 10..15 min. jakso pelaamista. Peli on aina jääkiekkoilijan harjoituksissakin juhlaa. Perjantai oli sitten varattu kokonaan peleille, katso viikko-ohjelma.

KLIKKAA KUVAA SUUREMMAKSI
Harri Ahon ryhmä
Kuvissa on Suomen Mestareiden Sakari Palsolan ja Pekka Saarenheimon nimikirjoitukset

KLIKKAA KUVAA SUUREMMAKSI
Tuomo Rädyn ryhmä

KLIKKAA KUVAA SUUREMMAKSI
Kai Hermosen ryhmä

Harri Ahon ryhmässä apuvalmentajana oli A-juniori Tuomo Heikkinen. Tuomo Rätyä avustivat Niko Vartiainen (korttelivalmentaja) ja Kai Hermosen ryhmässä Sakari Palsola, Marko Åman ja Jari Naarala. Maalivahtivalmentajina olivat Kärppien A-junioreiden mv-valmentaja Erno Moilanen ja A-junioreiden maalivahti Petri Koivisto. Liigapelaajista leirillä vierailivat maanantaina Mika Pyörälä, tiistaina Jussi Jokinen, keskiviikkona Lasse Kukkonen ja Jari Viuhkola ja torstaina Pekka Saarenheimo. Taustalla tekivät töitä korvaamattomasti Tiina Hongisto ja Pia Hermonen.

KLIKKAA KUVAA SUUREMMAKSI
Huoltotehtävissä Tiina Hongisto

KLIKKAA KUVAA SUUREMMAKSI
Nuoret koululaiset tarvitsivat vielä henkilökohtaista apua varusteiden kanssa

Sivuilla esiintyvät pienet logot, vaakunat ja kuvat toimivat internet-linkkinä. Sivuilla on yli 400 erilaista nettiosoite-linkkiä ja satoja linkkejä junnut.com -sivuille. Kuvia sivuilla on reilusti yli 20 000 kpl.
KÄRPÄT - JOKERIT, SM-LIIGAA OULUSSA 6.2.2005' JOULUILLALLINEN KÄRPPÄ-KLUBILLA 21.12.2004, KÄRPPÄ-SÄÄTIÖ, OULUN KÄRPÄT OY, OULUN KÄRPÄT 46 RY, KÄRPPIEN NEUVOTELUKUNTARANTALAKEUS-TURNASU 2005, 28. - 30.1.2005

15.6.2005 Sampo Anttila
http://www.junnut.com
< Arkisto
Junnupelit >